Gyökérkezelés mikroszkóppal – Mikor lehet Önnek szüksége mikroszkópos gyökérkezelésre?

Ha a  gyökérkezelés mikroszkóppal történik a fertőzött fogbéltartalmat a lehető legprecízebben távolítjuk el és csak az érintett, fertőzött területet tisztítjuk meg. A fogbélgyulladás kialakulása mögött elsősorban a fogszuvasodás áll. Amikor a fogszuvasodás eléri a fog belsejét, kialakul a fogbél gyulladása. Ha fogai melegre, kopogtatásra vagy ráharapásra érzékenyek vagy a foga mellett duzzanatot, időnként kifakadó „pattanást” tapasztal, akkor fennáll a gyanúja annak, hogy Önnek fogbélgyulladása van. A fájdalom azonban jelentkezhet spontán is, külső ingerek nélkül. Kezdetben jellegzetesen éjszaka, nyugalmi állapotban jönnek elő a tünetek, előrehaladottabb állapotban azonban már az állandósult fájdalom a figyelmeztető jel. Olykor valamilyen sérülés, erős ütés következtében is roncsolódhatnak a fogak, melyek ennek következtében elhallnak. Ezeket a fogakat szintén mikroszkópos gyökérkezelés segítségével tudjuk megmenteni a kihúzástól.

Gyökérkezelés: fertőzött fog

BIZTOS, HOGY GYÖKÉRKEZELNI KELL AZ ÉRZÉKENY FOGAKAT?

TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT!

Miért érdemes Önnek a mikroszkópos gyökérkezelést választania a hagyományos megoldás helyett?

A fogászati ct segítségével sokkal nagyobb precizitással állítható fel a diagnózis és a helyes kezelései terv, melyet megerősít a fogászati mikroszkóp alkalmazása
A mikroszkóp fényforrásának köszönhetően a kezelőorvos folyamatosan egy jól megvilágított környezetben tud dolgozni
A 25-szörös nagyításnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető csatornák is feltárhatók és kitisztíthatók amikor a gyökérkezelés mikroszkóppal történik

Gyökérkezelés mikroszkóppal – Hogyan nyújthat segítséget Önnek a mikroszkópos gyökérkezelés?

  1. Fogai a kezelés hatására fájdalommentessé vállnak
  2. Fogai hosszú távon panaszmentessé válnak
  3. Megelőzheti az esetleges gócbetegségek kialakulását
  4. Elkerülheti a gyökércsúcs eltávolító műtétet
  5. Megmaradhatnak a saját fogai, nem kell azokat kihúzni

Hogyan győződhet meg arról, hogy Önnek mikroszkópos gyökérkezelésre van szüksége?

Ha a fenti tünetek egyikét vagy akár többet is felfedezni vél önmagán, akkor érdemes mihamarabb szakorvoshoz fordulnia, hogy megelőzze a spontán kialakuló fájdalmas élethelyzeteket, melyek mindig a legrosszabb pillanatban törnek ránk.

Jöjjön el a Móricz Dental rendelőjébe és vegyen részt egy konzultáción, ahol minden részletet megismerhet a mikroszkópos gyökérkezelésről és annak pozitív hatásairól.

nyitva tartás
Hétfő – péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 15:00
hol talál meg minket?
IDŐPONT FOGLALÁS