Az árak

A mikroszkópos gyökérkezelés árai – ahol precíz egyensúlyban van az elvégezett munka minősége és mennyisége a kezelés árával

A mikroszkópos gyökérkezelés lényegesen komolyabb szakmai felkészültséget igényel a hagyományos eljárásoknál. A Móricz Dentalban dolgozó mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogszakorvos, Dr. Török Adrienn 1 éven keresztül végezte gyökérkezelő tanulmányait Németországban, hogy elsajátítsa és naprakésszé tegye szakmai ismereteit.
Ezen túlmenően a mikroszkóppal végzett fogászati beavatkozások a precíziós gyökércsatorna feltáró eljárásaiknak köszönhetően lényegesen időigényesebbek a hagyományos eljárásoknál.
Az itt alkalmazott alapanyagok is a ma elérhető legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak, hogy semmi se akadályozza a gyökértömések tartósságát.
Ezekből a tényezőkből adódik, hogy a mikroszkópos gyökérkezelések árai is magasabbak a hagyományos gyökérkezelő eljárásoknál. Cserébe azonban Ön egy kíméletes és tartós megoldást fog kapni.

mikroszkopós gyökérkezelés ára

Mennyibe kerülnek a mikroszkópos gyökérkezelő beavatkozások a Móricz Dentalban?

3D CT – teljes

19 500 Ft

Mikroszkópos gyökérkezelés még nem kezelt fogon – frontfog

131 000 Ft

Mikroszkópos gyökérkezelés – újra gyökérkezelés – frontfog

146 000 Ft

Mikroszkópos gyökérkezelés még nem kezelt fogon – premoláris (kisörlő)

140 000 Ft

Mikroszkópos gyökérkezelés –újra gyökérkezelés

 premoláris (kisörlő)

154 000 Ft

Mikroszkópos gyökérkezelés még nem kezelt fogon – moláris (nagyörlő)

153 000 Ft

Mikroszkópos gyökérkezelés – újra gyökérkezelés – moláris (nagyörlő)

160 000 Ft

Betört műszer eltávolítása/műszer

Minden esetben csak komplett gyökérkezeléseket végzünk. A betört eszköz eltávolításának költsége a teljes gyökérkezelési költséghez adódik hozzá, tehát csak a betört műszer eltávolítását nem tudjuk vállalni.

 

25 000 Ft

Csapeltávolítás/csap

16 000 Ft

Endo 3D CT 1 foghoz

14 000 Ft

Pontosan mennyibe fog kerülni az Ön mikroszkópos gyökérkezelése?

A fenti árak természetesen általános árak. Ha szeretné személyre szabottan megtudni, hogy mennyibe fog Önnek kerülni a mikroszkópos gyökérkezelése, akkor jöjjön el a Móricz Dental rendelőjébe egy konzultációra, ahol Dr. Török Adrienn mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogszakorvostól személyre szabott és írásos árajánlatot fog kapni.

nyitva tartás
Hétfő – péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 15:00
hol talál meg minket?
IDŐPONT FOGLALÁS