1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A

Galéria és videó

Ismerje meg rendelőnket!

Ismerje meg barátságos, európai szinten felszerelt és egyedi dizájnnal kialakított rendelőnket a képgalériánkból!

A Móricz Dental 7 kezelőhelyiséggel és 2 páciensvárakozóval rendelkezik, ahol Ön mindent megtalál a kényelmes, nyugalmat árasztó és biztonságos fogászati kezeléséhez:

  • 19 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogszakorvos
  • A ma elérhető legkorszerűbb 7 kezelőegység
  • Szervezetbarát 3D Green CT berendezést a pontos diagnózishoz
  • 3 fogászati mikroszkóp a gyökérkezelő és esztétikai beavatkozásokhoz
  • Nyugalmat árasztó zenei és videós tartalmak a hosszabb kezelések idejére

Videó

1.Mikroszkópos gyökérkezelés videó: A fogászati mikroszkópos gyökérkezelés előnyei az Ön számára

Biztonságossá teszi a kezelést, kisebb kellemetlenséggel jár, csak a minimális foganyag eltávolítására van szükség a sikeres kezeléshez. A nehezen hozzáférhető gyökércsatornák is feltérképezhetők, nagyobb a gyökérkezelés sikerességi rátája.

2. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

A páciensek előszeretettel választják a hagyományos gyökérkezelő eljárások helyett a mikroszkópos gyökérkezelést. Sokkal megnyugtatóbb számunkra, hogy a ma elérhető legkorszerűbb eljárásokat és technológiát alkalmazzuk a kezelés során. A precíz munkavégezésnek pedig megvan az eredménye is: tartós és kifogástalan minőségű gyökértömések.

3. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

Gyakran fordulnak rendelőnkhöz olyan páciensek, akiknek a hagyományos gyökérkezelő eljárások segítségével sajnos nem sikerült orvosoltatniuk fogászati problémájukat. Az ezzel együtt járó kellemetlen tünetek továbbra sem szűntek meg. Ezeknek az eseteknek egy meghatározó része a nagy precizitású fogászati mikroszkóppal végzett gyökérkezelő eljárások segítségével megnyugtató módon oldható meg.

4. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

A fogak érzékenysége nem feltétlenül jelenti azt, hogy a fogat ki kell húzni. Az elsődleges célunk ebben az esetben a fog megmentése. Ha pedig a kezelt fog gyökérkezelés segítségével megmenthető, akkor a legnagyobb biztonságot a mikroszkópos gyökérkezelés jelenti az Ön számára.

5. Mikroszkópos gyökérkezelés videó: A fogak érzékenysége többféle természetes módszerrel enyhíthető.

Azonban nagyon fontos az, hogy ha az érzékenység egy bizonyos idő eltelte után sem enyhül vagy szűnik meg, akkor érdemes gyökérkezelő specialistához fordulni. Ő az, aki fogászati mikroszkóp segítségével végzett gyökérkezelő eljárással megszüntetheti az érzékenységet.

6. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

A fogak érzékenységének megszüntetése a lehető legrövidebb időn belül – ez a célunk a hozzánk forduló páciensek esetében. Ahhoz azonban, hogy a problémát sikeresen tudjuk orvosolni, pontosan meg kell határoznunk annak okát. Ehhez nyújt segítséget a rendelőnkben elérhető legkíméletesebb digitális 3D diagnosztika, a zöld technológiával működő CT.

7. Mikroszkópos gyökérkezelés videó: Mit tehetünk akkor, ha érzékenyek a fogaink?

A legnagyobb biztonságot az Ön számára az nyújtja, ha a lehető legrövidebb időn belül olyan specialistához fordul. A gyökérkezelő specialista pontosan meg tudja állapítani a probléma okát és olyan kezelési tervet tud felállítani az Ön számára, amely hosszú távú és megnyugtató megoldást ad. Ilyen például a mikroszkópos gyökérkezelés.

8. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

Ráharapásra érzékeny fogak kezelésének két oka lehet: fogágybetegség, vagy gyulladás. A Móricz Dentalban mindkét probléma megoldására nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakorvos specialistákat talál. Fogorvosaink szakszerűen, egymás szakmai munkáját támogatva orvosolják az Ön érzékenységét.

9. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

Pácienseink azért szeretnek fogérzékenységükkel a Móricz Dentalhoz fordulni, mert bármi is húzódjon meg a probléma mögött, biztosak lehetnek abban, hogy a betegség orvoslásában hozzáértő szakorvosok állnak a rendelkezésükre. Orvosaink és a korszerű diagnosztikai eszközök már megnyugtató garancia pácienseink számára.

10. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

A ráharapásra előtörő érzékenység sajnos orvosi beavatkozás nélkül nem szűnik meg, még a leggondosabb otthoni fogápolás mellett sem. Ebben az esetben az Ön legnagyobb biztonságát az jelenti, ha közösen derítjük ki az érzékenység eredendő okát. Ebben segít Önnek nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakorvos csapatunk.

11. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

A fogak érzékenysége többféle okra vezethető vissza. Az estek egy részében egy szájhigiéniás kezelés megoldást jelenthet az Ön számára. Azonban, ha ez nem elég, akkor jobban el kell mélyednünk a probléma forrásának felkutatásában. Ebben lehet az Ön segítségére a korszerű digitális diagnosztikai eszközparkunk és segítőkész orvosi csapatunk.

12. Mikroszkópos gyökérkezelés videó:

Mi nem szeretnénk kihúzni az Ön fogát csak abban az esetben, ha már minden más orvosi lehetőséget kizártunk. A mikroszkópos gyökérkezelés segítségével sok esetben megmenthetjük fogait a kihúzástól. Egy sikeres és tartós gyökértömés és esztétikus fedőtömés segítségével megtarthatja fogait.

nyitva tartás
Hétfő – péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 15:00
hol talál meg minket?
IDŐPONT FOGLALÁS