A mi szakértelmünk

Mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogszakorvosaink

A Móricz Dentalban a mikroszkópos gyökérkezelő beavatkozásokat Dr. Török Adrienn és Dr. Sinka Ágnes mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos végzi.

 

Miért érdemes gyökérkezelésre specializálódott fogszakorvost választani a kezeléséhez?

  • Egy mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos tudását ezen a területen mélyíti el, így ebben van a legnagyobb elméleti tudása és szakmai gyakorlata
  • Rendelkezik azokkal a speciális eszközökkel, berendezésekkel és anyagokkal, amelyek a kompromisszumok nélküli gyökérkezeléshez feltétlenül szükségesek
  • Ön egy mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos kezében van a legnagyobb biztonságban, ami garantálja a kezelések sikerességét

Mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos

A tudás, amely a mikroszkópos gyökérkezelő beavatkozások sikeressége mögött áll:
  1. 20 éves szakmai gyakorlat a fogászat területén
  2. Több mint 1.750 elégedett és lojális páciens
  3. Egy éves speciális németországi képzés a mikroszkópos gyökérkezelés területén
  4. Öt éves szakmai gyakorlat a mikroszkópos gyökérkezelés területén

Ismerje meg Ön is leendő mikroszkópos gyökérkezelő kezelőorvosát:

Mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos
mikroszkópos gyökérkezelő fogszakorvos, gyökérkezelő specialista

Dr. Török Adrienn

Mottóm: „Minden mosoly visszatér.” (indiai közmondás)
Diplomámat 1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Fogorvostudományi Karán szereztem meg.

1999 óta dolgozom magánfogszakorvosként, kezdetben a Kelenföldi Fogászati Centrumban, majd új klinikánkon a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban, ahol igyekszem pácienseim számára magas szintű, mindenre kiterjedő fogászati ellátást nyújtani a teljesség igényével.

Fő érdeklődési területem: az endodontia (fogbélbetegségekkel foglalkozó tudományág), ezért végeztem el Münchenben egy speciális egy éves képzést, hogy a hazánkban még ritkán alkalmazott mikroszkópos gyökérkezelési eljárásban széleskörű ismeretekre tegyek szert és mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos váljon belőlem.

Német nyelven jól beszélek.

Fontos számomra, hogy rendelőmben mindig oldott és kellemes legyen a hangulat. Kollégáim és pácienseim közt egyaránt a nyugodt légkör megteremtésére törekszem, hiszen gyógyítani csak feszültségmentes környezetben lehet. Tisztelem a hozzám bizalommal érkezőt, tevékenységemet pedig a kölcsönös együttműködésre alapozom.

Szakmai tudásom birtokában igyekszem széleskörűen tájékoztatni betegeimet, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül a számukra legmegfelelőbbet választhassuk ki egyénre szabottan. A szakmailag helytálló beavatkozások számomra alapvető igényt jelentenek. Mindezek megvalósítását segítik legújabb tanulmányaim a hipnoterápia területén. Szükség esetén pácienseim kérésére különféle relaxációs technikákat alkalmazok, amelynek eredményeként lehetőség van érzéstelenítés nélküli, fájdalommentes kezelésekre.

“A boldogságra nincs megfelelőbb pillanat, mint az, amelyik éppen most van. A boldogság az út és nem a cél. Nincs megfelelőbb idő, hogy boldog légy, mint éppen most.”

Szerencsés vagyok, mert minden kedves számomra, amivel éppen foglalkozom. Két nagyfiú édesanyjaként szeretném nekik megtanítani mindazt, ami számomra értéket képvisel: megbecsülni az őszinte emberi kapcsolatokat, észrevenni az önzetlen szeretetet, megtalálni és tisztelni a hivatást, segíteni, ahol lehet, örömet okozó hobbikra lelni, jóra használni, kihasználni a bennünk rejlő erőt, adottságokat.

Élek-halok a természet szépségeiért, sokszínűségéért. Naponta több órát kirándulok Vackorral és Berkenyével, weimari vizsláimmal. Szeretek fotózni.

Az utóbbi időben a pszichológia különféle területei érdekelnek, nagyon jól illeszthető a fogorvosi munkámhoz és segítséget jelent az emberi kapcsolataimban is. Családom minden tagja dobol, amihez én is kedvet kaptam, ez most a legújabb hobbim. Az új kihívások örömet okoznak, rendszerint kitalálok valamit, amivel még nem foglalkoztam, nagyon jó tanulni, rengeteg tervem van.

Mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos
Dr. Sinka Ágnes mikroszkópos gyökérkezelő fogszakorvos – Móricz Dental

Dr. Sinka Ágnes

Fog- és szájbetegségek szakorvosa – konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát 2001-ben. Az egyetemről kikerülve Budaörsön, egy jól felszerelt magánrendelőben kezdtem dolgozni, ahol bepillantást nyertem a fogszabályozásba is. Ennek köszönhetően a hozzám forduló páciensek kezelésének tervezésében a fogszabályozási szempontokat is mindig figyelembe veszem. Budaörs után Madách Dentalban dolgoztam hosszú ideig, ahol kezeltem altatásban és részt vettem külföldi páciensek ellátásában is.

2013-ban kezdtem el a Móricz Dentalban dolgozni. A Móricz Dental számomra nemcsak azért fantasztikus hely, mert a rendelő gyönyörű, hanem mert a legújabb eszközök, anyagok, technológiák biztosítják az állandó fejlődésemet. A fogászaton belül leginkább a konzerváló munkát szeretem, ezen belül is a gyökérkezeléseket, de szívesen készítek fogpótlásokat is a mai modern eljárásokkal, fémmentes anyagokkal.

Két éve egy fantasztikus lehetőség nyílt meg előttem, és elkezdtem intenzíven foglalkozni az egyik legizgalmasabb szakmai területen: a fogászati mikroszkóp segítségével végzett gyökérkezelő beavatkozásokon.

Ez a lehetőség teljesen új távlatokat nyitott meg előttem és mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos vált belőlem. Őszinte örömömre szolgál, hogy ma már ezzel a korszerű eszközzel,  végezhetek gyökérkezelő beavatkozásokat pácienseimnek, mégpedig kiemelkedő sikerességi rátával.

Az elmúlt két éveben folyamatosan fejlesztettem ezirányú képességeimet, hogy még magasabb színvonalon szolgálhassam ki pácienseimet a mikroszkópos gyökérkezelés területén.

Számomra nagyon fontos, hogy a kezelések jó hangulatban teljenek, pácienseim örömmel járjanak vissza hozzám. És ami a legfontosabb, egy-egy elkészült szép tömés, korona vagy egy sikeres gyökérkezelés után látni az örömöt a páciensek arcán, érezni a pozitív visszajelzést. Nekem ez az, ami nap mint nap erőt és lendületet ad a szakma gyakorlásához.

Angol nyelven beszélek.

Jöjjön el és győződjön meg személyesen a mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos hozzáértéséről és empátiájáról

Egy konzultáció keretében most nem csak Dr. Török Adrienn és Dr. Sinka Ágnes fogszakorvost ismerheti meg, hanem a Móricz Dental rendelői környezetét és azt a csúcstechnológiát, amely az Ön kíméletes, de sikeres kezelése érdekében kerül alkalmazásra a rendelőnkben.

nyitva tartás
Hétfő – péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 15:00
hol talál meg minket?
IDŐPONT FOGLALÁS