Fogászati mikroszkóp – OPMI PROergo® a ZEISS-től

Amit a legújabb fogászati mikroszkópunkról Önnek is érdemes tudnia

Egy mikroszkópos gyökérkezelés alkalmával természetes elvárás az Ön részéről a részletes tájékoztatás iránti igény és a tartós, esztétikus végeredmény. Ez egy több lépésből álló, összetett kezeléssorozat, amely ZEISS OPMI PROergo® fogászati mikroszkóp segítségével nagy precizitással és pontossággal végezhető el.

A képalkotó technika pedig segít Önnek megérteni a diagnosztikai vizsgálatot, a gyökérkezelés módját és a várt eredményeket funkcionális és esztétikai szempontból. A mikroszkóppal készített tiszta képek és videók rendkívül hasznosak ahhoz, hogy fokozzák az Ön megértését. Ezt nyújtja számunkra a fogászati mikroszkóp.

Fogászati mikroszkóp - mikroszkópos gyökérkezelés

Pontosság a diagnosztikában fogászati mikroszkóp segítségével

Az ZEISS OPMI PROergo® a világ egyik leghíresebb optikai gyárának a terméke. Ez a fogászati mikroszkóp, elegáns, vonzó megjelenést kölcsönöz a fogászati munkának. Azonban nem az esztétikai megjelenés a legfontosabb tulajdonsága. Az eszköz szíve és lelke – a precíziós technológia, amely meghajtja. Ez teszi korszerűvé a gyökérkezelés folyamatát.

 

Kényelem a munkában – fókuszálás a sikeres gyökérkezelésre

Egy mikroszkópos gyökérkezelő beavatkozás hosszabb időt is igénybe vehet. A kezelés sikeressége szempontjából pedig fontos, hogy kezelőorvosa kényelmes és nyugodt körülmények között tudjon dolgozni, hiszen így gyógyító tevékenységére tud koncentrálni. A ZEISS OPMI PROergo® fogászati mikroszkóp pont ezt teszi lehetővé, hiszen a kezelés során megkönnyíti a kényelmes munkavégzést. Az ergonomikus kialakítás segít megelőzni a hát és a nyak fájdalmát, csökkenti a fáradság érzetet, csökkentve a kezelőorvosára ható nyomást.

Mikroszkópos gyökérkezelés 37 - Fogászati mikroszkóp

Precizitás a gyökérkezelés során a fogászati mikroszkóp speciális megvilágításnak köszönhetően

A ZEISS OPMI PROergo® lehetővé teszi olyan régiók sikeres kezelését, amelyek egyébként nehezen láthatók. A koaxiális megvilágítás a kezelt területre irányítja a fényt, így az tökéletesen belátható a kezelőorvosa számára. Még a nagyon szűk gyökércsatornák is hatékonyan kerülnek megvilágításra és válnak ezáltal láthatóvá. Ezzel teszik lehetővé a kisebb méretű vagy rejtett gyökércsatornák feltérképezését és sikeres kitisztítását.

Rugalmas alkalmazkodás a változó feltételekhez – automatikus fényerőszabályozás

Fogászati mikroszkóp

A ZEISS OPMI PROergo® fogászati mikroszkóp integrált fényforrással és biztonsági lámpa modullal van felszerelve. A nagy teljesítményű xenon lámpa alkalmas a kezelési terület nagy kontrasztú megvilágítására és a természetes napfényre jellemző fényhőmérsékletre.

A kezelés közbeni fókusz megváltoztatása 200 mm és 415 mm munkatávolságon belül mozgatás nélkül végezhető el a beépített Varioskop® funkciónak köszönhetően.

Ez rugalmasabbá és gyorsabbá teszi a kezelési folyamatot.

 

Zoomoljunk a gyökércsatornák belsejébe – beépített motoros Varioskop

A SpeedFokus funkciónak köszönhetően a mikroszkóp mozgatása nélkül egy gombnyomással történhet a fókuszálás a gyökércsatornák legmélyére vagy változtatható meg a kezelési pozíció.

A fogászati mikroszkóp ergonomikus kialakítású fogantyúi egyszerűvé teszik a legfontosabb funkciók elérését:

  • a fókuszt
  • a zoom-ot
  • a fényerő szabályozást

 

A biztonságos munkavégzés alapjai – egyensúly és fék az erőteljes és precíz pozícionáláshoz

A fogantyún található mágneses tengelykapcsolók reteszelésével a ZEISS OPMI PROergo® fogászati mikroszkóp könnyen mozgatható a kívánt munkakörnyezetbe – még akkor is, ha ahhoz fényképezőgép vagy videókamera került csatlakoztatásra. Ez biztosítja a nyugodt és biztonságos munkavégzést.

nyitva tartás
Hétfő – péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 15:00
hol talál meg minket?
IDŐPONT FOGLALÁS