Minőségi alapanyagok

Miért fontos az Ön számára az, hogy fogászati kezelései során kizárólag minőségi alapanyagok kerüljenek felhasználásra?

A fogászatban, akár csak az élet más területein is szinte végtelen az alapanyagok kínálata és forrása (alapanyagoknak nevezzük azokat a fogászati anyagokat, melyeket kezelőorvosa felhasznál az Ön fogászati problémájának orvoslása során). Jelentős túlkínálat van ezen a piacon, azonban ez kockázatot is rejt magában az Ön számára.

A nem megfelelő minőségű vagy kétes forrásból származó fogászati alapanyagok jelentős mértékben csökkentik az adott kezelés élettartamát így megkárosítják Önt.

Az Ön biztonságát tehát egyértelműen az szolgálja ha kezelése során csak igazoltan hiteles forrásból származó, minőségi alapanyagok kerülnek felhasználásra.

Minőségi alapanyagok a fogászatban

A minőségi alapanyagok három kritérium szerint értékelhetők:

  1. Rendelkezzenek olyan európai minősítéssel, amely hitelessé teszi azok minőségi besorolását
  2. Képviseljék a ma elérhető legkíméletesebb, az emberi szervezetre káros hatást nem gyakorló minőségi kategóriát
  3. Származzanak hiteles forrásból, ahol az anyagok eredete visszavezethető az előállítási helyükig

Milyen fogászati alapanyagokat használunk fel a mikroszkópos gyökérkezelések során a Móricz Dentalban?

A Móricz Dentalban komolyan vesszük a minőségi kritériumokat. Rendelőnk nemzetközi ISO minősítéssel is rendelkezik, így tehát a fogászati alapanyagok beszerzése és felhasználása egy nemzetközi minősítő intézet által kontrollált folyamat.

Az tehát, hogy mi csak minőségi alapanyagok és hiteles forrásból származó anyagokat vagyunk hajlandóak felhasználni a kezeléseink során, nem csak egy belső igényesség, hanem egy olyan tényező, amellyel garantáljuk pácienseink biztonságát és azt, hogy mindenben eleget teszünk az ISO minősítésükben vállaltaknak is.

Mit kell tennie abban az esetben ha szeretné, hogy az Ön kezelése is minőségi alapanyagok felhasználásával készüljön el?

Az igényes alapanyagok felhasználása egy kedvező folyamat a Móricz Dentalban dolgozó fogorvosok számára, hiszen jó anyagokkal öröm dolgozni és csak jó anyagokból lehet kiváló végeredményt produkálni. De sokkal fontosabb az, hogy jó Önnek, hiszen a kiváló fogászai alapanyagok felhasználása garantálja kezelésének és fogművének elsőrangú minőségét is.

Egy térítésmentes konzultáció keretében örömmel ismertetjük meg Önnel, hogyan alkalmazzuk minőségi fogászati alapanyagainkat a gyógyító folyamatokban.

A mikroszkópos gyökérkezelő konzultációra a +36 1 36 11 222 telefonszámon tud jelentkezni. Várjuk  Önt szeretettel.