Korszerű eszközpark

Korszerű eszközpark – minden, ami ahhoz szükséges, hogy az Ön gyökérkezelő beavatkozása sikeres legyen és tartós eredményt hozzon

Gyökérkezelés, reciproc kép
Gyökérkezelés, reciproc kép

Egy sikeres fogászati kezelés mögött mindig egy felkészült szakember áll, azonban az sem mindegy, hogy milyen színvonalú eszközök és berendezések segítik a munkáját.
A Móricz Dentalban a ma elérhető legkorszerűbb technológia áll az Ön rendelkezésére, hogy a szakértelem és a korszerű eszközpark és eljárások együttesen adják majd azt az eredményt, amit Ön elvár.

Korszerű eszközpark – Milyen berendezések járulnak hozzá az Ön mikroszkópos gyökérkezelő beavatkozásának a sikerességhez?

Digitális 3D Green CT berendezés:

A szervezetbarát CT berendezésnek köszönhetően az Ön fogászati problémája a nagy felbontású CT képek segítségével maradéktalanul feltárásra kerül. Ez azért fontos a korszerű eszközpark, mert így biztos lehet abban, hogy személyre szabott kezelési tervet kap.

Digitális 3D Green CT berendezés kép
Digitális 3D Green CT berendezés kép

Fogászati mikroszkóp:

A korszerű fogászati eszközpark egyik legfontosabb eszköze, amely nagy biztonságúvá teszi az Ön számára a gyökérkezelő beavatkozásokat. Az akár 25-szörös nagyítás és a speciális színhőmérsékletű LED világítás, amely közvetlenül a kezelendő felület világítja meg, lehetővé teszi, hogy minden gyökércsatorna feltérképezésre és alapos kitisztításra-fertőtlenítésre kerüljön.

Ultrahangos gyökércsatorna tisztító berendezés:

Varios 2 Lux depurátor kép
Varios 2 Lux depurátor kép

Az eszköz használatának célja az, hogy a feltárt gyökércsatornák a lehető legprecízebben ki legyenek tisztítva. Ennek azért van jelentősége, mert a gyökércsatornák kitisztításának minősége jelentős mértékben befolyásolja a gyökérkezelés tartósságát.

Digitális gyökérhossz-meghatározó berendezés:

Az eszköz használatának célja az, hogy kezelőorvosa a gyökércsatorna tisztításakor pontosan tudja, hogy meddig ér a csatorna. Ez azért fonots az Ön számára, mert a korszerű bemérésnek köszönhetően Ön biztons lehet abban, hogy a gyökércsatorna kitisztítása és a gyökértömés egésze a gyökércsatorna végéig elér majd.

Reciproc kép
Reciproc kép

Fogászati lézer:

Az emberi szervezet kímélő fogászati lézer célja az, hogy gondoskodjon a feltárt gyökércsatorna fertőtlenítéséről, azaz egy káros baktériumoktól mentes környezetet hozzon létre. Ez azért fontos az Ön számára, mert ezzel a korszerű módszerrel a minimumra csökkenthető az újra fertőzés kockázata és ezzel a gyökérkezelés tartóssága is jelentősen nő.

Fogászati lézer kép
Fogászati lézer kép

Ha az Ön számára is fontos, hogy gyökérkezelő beavatkozása a ma elérhető legkorszerűbb technológiával készüljön el, akkor látogasson el a Móricz Dental rendelőjébe mikroszkópos gyökérkezelő specialista szakorvosunkhoz egy konzultációra.

nyitva tartás
Hétfő – péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 15:00
hol talál meg minket?
IDŐPONT FOGLALÁS