Fogászati mikroszkóp

A gyökérkezelő eljárások csúcstechnológiája, amely komoly előnyöket rejt magában az Ön számára

A fogászati mikroszkóp kifejlesztésének elsődleges célja az volt, hogy a fogászati kezelések, élükön a gyökérkezelő beavatkozásokkal, minél kíméletesebbek, precízebbek és tartósabbak legyenek. Ennek az eszköznek számtalan olyan előnye van, amely most az Ön szolgálatába állítható, hogy megmentsük meglévő fogait a kihúzástól.

Milyen előnyei vannak a fogászati mikroszkóp alkalmazásának az Ön számára?

  • Komoly segítséget nyújt kezelőorvosának a pontos fogászati diagnózis felállításában
  • Sokkal nagyobb sikerességgel távolíthatók el a régi, nem tökéletes gyökértömések és pótolhatók azok új és precíz tömésekkel
  • A nagyításnak köszönhetően a szabad szemmel nem vagy alig látható gyökércsatornák feltérképezését és kitisztítását is lehetővé teszi
  • Jelentősen csökkenti a gyökérkezelő beavatkozásokkal olykor együtt járó kockázati tényezőket, mint például a fogtörés vagy a repedés veszélyét
  • Minimalizálja a sikeres gyökérkezeléshez feltétlenül szükséges ép foganyag eltávolítását
  • Fogászati mikroszkóp segítségével lehetővé válik egy előzetes gyökérkezelés alakalmával betört műszer végleges eltávolítása (sajnos gyakran elforduló jelenség, amely a mikroszkópos gyökérkezelés segítségével nagy részben elkerülhető)

Mit kell tennie annak érdekében, hogy az Ön gyökérkezelése is tartós és kíméletes legyen fogászati mikroszkóp segítségével?

Gyökérkezelés kép

A fogászati tudomány rohamos fejlődésének most Ön lehet a haszonélvezője. A mikroszkópos gyökérkezelés precízzé, kíméletessé és tartóssá teszi az Ön beavatkozását is.
Természetesen a fogászati mikroszkóp, mint eszköz önmagában még nem elegendő. Azonban ez a csúcstechnológia a Móricz Dentalban még egy kimagasló szakértelemmel is párosul Dr. Török Adrienn mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogszakorvos személyében, aki speciális szaktudását Németországban szerezte.

Szakmai elkötelezettségéről és a fogászati mikroszkóp működéséről személyesen is meggyőződhet egy konzultáció keretében. A konzultáció során készül egy 3D CT is ami fontos részét képezi a diagnózisnak: megmutatja milyen állapotban van a csont, láthatóvá teszi a fog belsejét, a gyökércsatornákat és az arcüreg állapotát.

nyitva tartás
Hétfő – péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 15:00
hol talál meg minket?
IDŐPONT FOGLALÁS