Biztonságos mikroszkópos gyökérkezelés a Móricz Dentalban

Az Ön biztonsága

Négy alapvető tényező a garancia biztonságos mikroszkópos gyökérkezelés megvalósításához:

Első feltétel

Professzionális szakértelem a mikroszkópos gyökérkezelés területén

A mikroszkópos gyökérkezelés célja az, hogy megmentse fogait a kihúzástól és azok költséges pótlásától. Ez az eljárás sokszor még a reménytelennek tűnő fogakat is képes megmenteni korszerű technológiájának köszönhetően. Azonban mit sem ér a technológia szaktudás és gyakorlat nélkül.

A Móricz Dentalban a mikroszkópos gyökérkezelést Dr. Török Adrienn mikroszkópos gyökérkezelésre specializálódott fogorvos végzi. Így biztos lehet abban, hogy jó kezekben van az Ön mikroszkópos gyökérkezelése, hiszen a doktornő szinte kizárólag ezzel a tevékenységgel foglalkozik és ezen a területen rendelkezik a legnagyobb szakmai tudással és gyakorlattal.

Második feltétel

A ma elérhető legkorszerűbb technológia

A kimagasló szakértelem tökéletes kiegészítője a korszerű technológia. A Móricz Dentalban alkalmazott 3 darab fogászati mikroszkóp a ma elérhető egyik legkorszerűbb megoldást jelenti a kíméletes és biztonságos mikroszkópos gyökérkezelés elvégzéséhez. Az akár 25-szörös nagyítás és speciális színhőmérsékletű LED világítás a biztosítéka annak, hogy ezzel a korszerű eljárással minden gyökércsatorna feltérképezésre, alapos kitisztításra-fertőtlenítésre és gondos betömésre kerüljön. Ezáltal lesz az Ön mikroszkópos gyökérkezelése sikeres és hosszú távú megoldás.

biztonságos mikroszkópos gyökérkezelés

Harmadik feltétel

A gondosan megválasztott minőségi alapanyagok

A tartós és biztonságos mikroszkópos gyökérkezelés elvégzéséhez a speciális szakértelmen és technológián túl még egy fontos sikertényezőre is szükség van. Ez pedig nem más, mint a gondosan megválasztott és hiteles forrásból származó fogászati alapanyagok.

A Móricz Dental büszke arra, hogy csak a legmagasabb európai sztenderdeknek megfelelő fogászati alapanyagokat használja gyógyító tevékenysége során.

Ez nyújtja a harmadik biztonsági tényezőt az Ön számára.

minőségi alapanyagok

Negyedik feltétel

Korszerű fogtechnikai laboratórium

Bár a mikroszkópos gyökérkezelés nem igényel közvetlen fogtechnikai munkát, azonban a sikeresen gyökérkezelt fog koronai részét megfelelően szükséges lezárni ahhoz, hogy a fog ne fertőződjön vissza és hosszú távon bírja a rágás okozta terhelést. A biztonságos mikroszkópos gyökérkezelés eredménye, hogy a kezelt fog többé nem okoz problémát, de ennek feltétele, hogy a fedő tömés vagy fogpótlás tökéletesen illeszkedjen.

Ennek lehetséges módjai:

  • esztétikus fedőtömés (ritkább esetben alkalmazható, amikor kevés foganyag hiányzik)
  • esztétikus betétek (közepes kiterjedésű foganyag hiány esetén alkalmazható, az esztétikus tömést helyettesítő betét, amely korszerű technológiával készül el a fogtechnikai laboratóriumban)
  • fémkerámia korona (amennyiben Önnek már eleve korona van a kezelt fogán, vagy nincs annyi saját foganyaga, ami a betétet megtartsa; költségtakarékos, de kevésbé esztétikus megoldás, amely esetében a fogtechnikai laboratórium készít egy fém vázat és azt esztétikus kerámiával leplezi; ez kerül a gyökérkezelt fogra)
  • cirkon korona (amennyiben Önnek már eleve korona van a kezelt fogán, vagy nincs annyi saját foganyaga, ami a betétet megtartsa; kiemelkedően esztétikus és élethű fogpótlás, amely esetében a fogtechnikai laboratórium készít egy cirkon vázat és azt esztétikus kerámiával leplezi; ez kerül a gyökérkezelt fogra)Korszerű fogtechnikai laboratórium

A Móricz Dentalban készülő betétek és fogpótlások kizárólag magasan kvalifikált fogtechnikussal dolgozó és csúcstechnológiát alkalmazó laboratóriumokban készülnek az Ön számára, személyre szabva.

Számunkra nagyon fontos, ha már a mikroszkópos gyökérkezelése sikeres, akkor az arra került fogpótlás is mindenben elnyerje az Ön tetszését és megfeleljen az anatómiai, statikai és esztétikai elvárásoknak valamint, hogy megfelelően zárjon, hogy a kezelt fog ne fertőződjön vissza.

Ehhez nyújt számunkra szakmai támogatást egy megbízható fogtechnikai laboratórium, amellyel évtizedes munkakapcsolatot ápolunk.

Mit kell tennie ha a biztonságos mikroszkópos gyökérkezelés mellett dönt?

A biztonság mindannyiunk számára fontos lételem, főleg, ha az egészségünkről van szó. A mikroszkópos gyökérkezelés egy új és korszerű módszer arra, hogy meglévő fogait biztonságos módszerekkel és eljárásokkal mentsük meg az elvesztésüktől.

Egy konzultáció keretében most minden fontos részletet megismerhet a biztonságos mikroszkópos gyökérkezelés eljárásairól.

nyitva tartás
Hétfő – péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 15:00
hol talál meg minket?
IDŐPONT FOGLALÁS